وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

اثرات تغذیه سالم بر چشم کودکان

اثرات تغذیه سالم بر چشم کودکان
تغذیه عاملی بسیار مهم در دید کودکان است. یک صبحانه کامل برای شروع یک روز تحصیلی بسیار مناسب است. اگر یک کودک بدون صبحانه مدرسه برود، انرژی کافی برای حضور درکلاس ندارد. در ژل رویال به تعداد زیاد و به مقدار کمتر در موم زنبور عسل، ماده‌ای به نام کلسیم پانتنوتنات وجود دارد که جلوی خستگی عضلات چشمی را می‌گیرد و پدیده تطابق دور و نزدیک چشم به خوبی انجام میشود.

بسیاری از افراد به چشم پزشک مراجعه کرده و میگویند وقتی چشم را از روی کتاب به سوی تخته سیاه تطابق می‌دهند، لحظاتی طول می‌کشد تا دید دور تکمیل شود که این مسئله دلیل کند عمل کردن تطابق نزدیک به دور است که علاوه بر ورزش‌های چشمی خاص، مصرف این ماده نیز بسیار موثر است. این ماده به صورت مکمل نیز ساخته شده است ولی به‌طور طبیعی می‌توان از مخلوط عسل و موم برای صبحانه استفاده كرد.

بهترین معجون چشمی یا نوشابه سحرآمیز چشمی، مخلوط انبه با آب هویج است که به راحتی می‌توان در منزل برای کودکان تهیه کرد. در فصل پاییز از مصرف خرمالو، گلابی جنگلی و زالزالک نباید غافل شد که برای چشم مفید است. هرگونه میوه نارنجی رنگ دیگر نیز مفید است. جگر سیاه نیز منبع بسیار ویژه‌ای از مواد خاص و کمیاب و مغذی است. قدیمی‌ها جگر سفید(یا همان ریه) را برای چشم مفید می‌دانستند، در حالی که ریه فقط عضو تنفسی بوده و شامل کیسه‌های هوایی و عروق است و ارزشی برای چشم ندارد.

مصرف تخم‌مرغ نیز به دلیل داشتن لوتیین برای سلامت چشم کودکان بسیار مفید است. بهترین طرز تهیه آن به صورت آب‌پز است نه نیمرو. غذاهای دریایی شامل میگو و ماهی نیز به خاطر داشتن پروتیین‌های منحصر به فرد و مواد معدنی به‌خصوص روی و چربی امگا3 و ویتامین Aو E بسیار مفید است. از بین حبوبات نیز دال عدس نارنجی رنگ که در بین خانواده‌های ایرانی کم ‌مصرف می‌شود و بیشتر در هندوستان به صورت خورش‌های مختلف و سوپ مورد استفاده قرار می‌گیرد، برای چشم‌ها مفید است.

در تغذیه کودکان هرگز اسفناج رانباید از یاد برد چون برای چشم تاثیرات منحصر به فردی دارد. می‌توانیم اسفناج را پس از پختن با دقت به این مسئله که رنگ سبز آن خیلی تیره نشود، با کمی کره آب‌شده مزه‌دار کرده و با تکه‌های هویج پخته به اشکال مختلف به صورت جالب توجه برای کودکان درآورده تا تمایل به مصرف آن را در بچه‌ها ایجاد كنیم.